PRODUKT INFO

 

Brand

 

Lyd

 

Specifikationer

 

Til top

 

Glasvægge

 

Foldevægge

 

Skydedøre

Flammer
Lyd søjlediagram

Skydedøre kontra foldevægge

Skydedøre i traditionel forstand, til almindelige døråbninger, er ikke en del af vores produktprogram, men i mange tilfælde er det, der søges, faktisk en foldevæg. Det kan være svært for ’lægmand’ at skelne mellem de mange begreber – nogle kalder det ’skydedøre’ eller ’foldedøre’, andre ’rumadskiller’ eller ’skillevæg’. Hos os, og hos mange andre i branchen, vil du typisk støde på ordet ’foldevæg’ som dækker over en sammenhængslet vægkonstruktion, der kan parkeres i den ene ende af åbningen.

En foldevæg har principielt samme funktion som skydedøre. Hvis det du søger efter, er en mulighed for nemt og enkelt at dele et rum op, samtidigt med at ’rumdeleren’ helst skal optage mindst mulig plads, kan foldevæggen være et godt alternativ.

Forskellen på skydedøre og foldevægge

Den store forskel på foldevægge og skydedøre består i, at foldevægge foldes sammen og skydevægge skubbes til siden og kræver ligeså meget parkeringsplads som den åbning, den skal lukke. Det er denne forskel, der gør, at foldevægge er mere pladsbesparende.

Vægge i både træ og glas

Habila’s vægge fås i flere forskellige udformninger og materialer. Vi kan levere skydedøre i materialerne træ og glas, og døre som er enten loft- eller gulvmonterede.

Du kan finde flere oplysninger samt læse beskrivelser og se billeder af vores foldevægge her.

Også andre løsninger

Ud over de mere almindelige løsninger, som er dem mange forveksler med skydedøre, så fører vi også bl.a. glasvægge og mobilvægge. Disse løsninger er ofte mere elegante og rigtig gode til kontorlandskaber og indendørs forretningsfacader. Læs mere om vores glasvægge og mobilvægge.

Kontakt os, så laver vi en løsning

Hos Habila er vi førende på markedet for rumopdeling og leverer æstetiske, brugervenlige løsninger til især skoler, institutioner, større og mindre erhvervsbyggeri samt til hoteller og kursusfaciliteter.

Kontakt os på telefon 7015 1050 eller skriv til os på info@habila.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en løsning. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere information eller tekniske oplysninger om de forskellige løsninger.

Habila A/S  |  Engholmvej 15, Saunte  |  3100 Hornbæk  |  Telefon: +45 7015 1050  |  Jylland: +45 7015 1075

Telefax: +45 7015 1055  |  Email:  info@habila.dk