PRODUKT INFO

 

Brand

 

Lyd

 

Specifikationer

 

Til top

 

Glasvægge

 

Foldevægge

 

Skydedøre

Flammer
Lyd søjlediagram

Glasvægge

Habila er førende på markedet for foldevægge og leverer flotte og æstetiske standard eller mobile glasvægge i højeste kvalitet til skoler, institutioner, større og mindre erhvervsbyggeri samt til hoteller og kursusfaciliteter.

Kontakt os på telefon 7015 1050eller på mail info@habila.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på glasvægge.

Mobilvægge

Habila har et stort sortiment af mobilvægge der kan være med til at give en meget fleksibel indretning af alle typer rum. Mobilvægge kan anvendes i både små som store rum – det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

De fleste af Habila’s mobilvægge leveres også som glasvægge – kontakt os for nærmere information om de forskellige muligheder inden for mobilvægge. Skriv til os på info@habila.dk eller ring på telefon 7015 1050.

Brand- og lydisolerede vægge

Alle Habila’s glasvægge og mobilvægge er brandtestet i henhold til gældende europæiske standarder, hvilket betyder at vi bl.a. kan levere glas- og mobilvægge der er brandtestet til BD 30 og BD 60 i akkrediterede prøvningsinstitutter.

Hvad angår lydisolering er alle vores vægge testet i anerkendte lydlaboratorier. Vores almindelige foldevægge kan yde lydreduktion i spændet Rw = 31 - 48 dB, mens vores mobilvægge kan yde lydreduktion i spændet Rw = 39 – 59 dB.

Montering af mobilvægge og glasvægge

Al montage af glasvægge og mobilvægge foretages af vores egne montører som kører ud fra hovedkontoret i Hornbæk i Nordsjælland eller fra vores afdeling i Århus.

Vi fører også et bredt sortiment af foldevægge

Habila A/S  |  Engholmvej 15, Saunte  |  3100 Hornbæk  |  Telefon: +45 7015 1050  |  Jylland: +45 7015 1075

Telefax: +45 7015 1055  |  Email:  info@habila.dk